EQVM: El que vulguis management

Des d’ EQVM volem donar un servei complert als nostres clients, per això disposem d’un equip de col·laboradors habituals en els diferents sectors de l’assessorament, perquè sabem que els nostres clients agraeixen poder gestionar tots els tràmits des d’un mateix lloc.

Aquests col·laboradors poden ajudar-nos a resoldre qualsevol problema que es presenti.

Treballem …

Actualment unes 250 empreses confien de la nostra professionalitat. Empreses de diferents sectors empresarials, amb una gran diferència entre elles i que ve marcada per la geografia: al Baix Llobregat, per exemple, treballem molt en el sector de la construcció, empreses siderometal·lúrgiques, el comerç al detall i tot el relacionat amb el sector de l’automòbil.
En canvi, al Barcelonès, tenim com a clients moltes oficines, despatxos professionals: advocats, notaris…, serveis d’hosteleria i comunitats de propietaris, entre d’altres.

Des dels nostres inicis a mitjans dels setanta hem viscut constants reformes laborals. En aquests moments, els sindicats estan pressionant perquè es facin contractes indefinits, com és lògic es busca la seguretat del treball, i que els directius també ho acceptarien més fàcilment si es reduïssin les indemnitzacions dels acomiadaments.

Evolució …

Ara creiem que és el moment de seguir creixent, així que la idea és la promoció, promoció i promoció perquè siguin més els que confiïn en nosaltres, i després seguir fent la nostra feina ben feta com fins ara.